Ko smo mi

Mi smo Aerial Arts, i nalazimo se u samom centru grada – u Drinčićevoj 1, u Bitef teatru. Postojimo još od novembra 2013. godine. Kako do nas možete videti ovde.

Osnivač i glavni instruktor je Nataša Belić, koja je takođe nagrađivani takmičar, međunarodno sertifikovani instruktor i sudija, kao i organizator prvog srpskog međunarodno priznatog i kvalifikacionog prvenstva – Srpskog Pole Sport Prvenstva. Takođe je i prva srpkinja koja je predstavljala Srbiju na svetskom prvenstvu u Londonu 2016. godine. Međutim, ona je samo započela put, naši učenici imaju mnogo međunarodnih medalja i prestižnih titula.

Naša škola ima mnogo grupa svih nivoa, ali i treninge fleksibilnosti, snage, takmičarske i koreografske treninge kao i treninge za naše najmlađe.

Pogledajte naš raspored i kako se u njega uklapate! Takođe postoji mogućnost individualnih treninga ili iznajmljivanja prostora za samostalnu vežbu.

Bez obzira na to da li ste pole dance početnik ili ste već iskusni na šipci, imamo grupu za vas! Probni trening je besplatan, samo je potrebno nazvati i zakazati ga 🙂

Ali uvek je najlepše videti sve to uživo. Dođite do nas!